Prelude - dag 0
21 juli 2017
Maar eerst dag min 1!
Het afscheid van de badderaars verliep wat anders dan gepland. Als een naieve kip zonder hoofd liep ik het zwembad op om daar met een heus gezelschap en pruttelende pannen geconfronteerd te worden.
Een grote verrassing temeer daar ik zelf thuis ook het eten al klaar had. Dat staat nu in de diepvries op Mieke te wachten.
Wat een ontzettend leuke avond is het geworden. Ik ben er niet alleen bijzonder door verrast maar ook erg mee vergast.
Vanmorgen heb ik de laatste dingen ingepakt en Mieke heeft me naar Maastricht gereden via file naar file. Maastricht zelf is een gekkenhuis. Andre is in town en gaat op t vrijthof zich op dit moment te buiten.
Mieke en ik hebben op het terras de bezoeker mogen zien langsstromen. Tja, wat zal ik er van zeggen .... de limoncello smaakte in ieder geval buitengewoon.
De eerste rampen dienen zich almaan. Op onverklaarbare wijze ben ik mijn 4 G op mijn mobiele kwijt (sic). EN ik krijg mijn fotos niet vanaf mijn mobiel op mijn ipad en meer precies in deze blog.
T zal wel goedkomen.
John:21 juli 2017roaming aanzetten. komt allemaal goed kees. en je plezier vd wandeling gaat boven de fotos. schouders ophalen anders kom ik niet in de leer